Vallès Regional Section of Catalan Biology Society Formed

The Board of Directors of the Catalan Biology Society approved in its last June session the creation of the Vallès Regional Section. The new section, which will be coordinated by lecturer Jordi Barbé of the UAB Department of Genetics and Microbiology, will be governed by an executive committee that will be responsible for carrying out the tasks of directing the activities of the section and relations with other academic, research and hospital entities.

Facultat de biociències

La nova secció tindrà una estreta coordinació amb la Facultat de Biociències de la UAB amb l'objectiu "d'amplificar al nostre campus i a les localitats del nostre entorn activitats relacionades amb les ciències de la vida, ja siguin desenvolupades per personal investigador dels departaments de la UAB o dels instituts del campus i dels hospitals vinculats a la Universitat", explica Jordi Barbé. Les actuacions aniran dirigides a estudiants i professorat de la UAB, a centres i docents de secundària i, en general, a tota la societat del nostre entorn.

La Societat Catalana de Biologia és una filial de l'Institut d'Estudis Catalans constituïda a l'any 1912, i és una de les societats científiques amb més tradició i més actives de Catalunya. Aplega actualment uns 1.500 socis, un 80% dels quals estan fent recerca activa en universitats o centres de recerca. Les jornades científiques de la SCB tenen una llarga tradició i són punts de trobada que permeten als investigadors fer xarxes properes i col·laboracions de gran eficàcia. La SCB organitza activitats al voltant de les seves 11 seccions territorials i 19 seccions temàtiques en els aspectes més actuals de la biologia bàsica o aplicada. També aplega a un gran nombre de docents de secundària i altres persones properes a l'àmbit de les ciències biològiques.

/UAB Public Release. This material from the originating organization/author(s) might be of the point-in-time nature, and edited for clarity, style and length. Mirage.News does not take institutional positions or sides, and all views, positions, and conclusions expressed herein are solely those of the author(s).View in full here.